logo

Geschenktip

Op zoek naar een origineel geschenk?

Geef dan een Oikos-abonnement cadeau!


Voor € 20 schenk je iemand een jaar lang diepgaande lectuur over een waaier aan maatschappelijke thema’s.

Hoe ga je te werk?
- Je stuurt een e-mail naar info@oikos.be met vermelding van de naam en het adres van de toekomstige abonnee.
- Je stort 20 euro (40 voor internationale abonnementen) op rekening van Oikos Tijdschrift met vermelding 'cadeau-abo' + naam van toekomstige abonnee.

Bankrekening
IBAN: BE13 0016 7595 0539 van Oikos Tijdschrift vzw
BIC: GEBA BE BB

Je ontvangt een e-mail ter bevestiging wanneer we je bestelling ontvangen hebben.

Zodra er een nieuw nummer van de persen rolt, krijgt de nieuwe abonnee zijn/haar eerste nummer, vergezeld van een brief, waarin uiteraard ook de schenker van het abonnement vermeld wordt.

Afdrukken E-mail

Doneer

Wil je Oikos steunen als onafhankelijk platform? Dan kan door een bijdrage – groot of klein - te storten op BE29 0015 9877 0164 (BIC: GEBA BE BB) van Oikos vzw.

Over Oikos

Oikos wil een toonaangevend forum zijn voor de sociaal-ecologische tegenstroom. Oikos vertrekt vanuit de analyse dat het gangbare economische model ecologisch niet duurzaam is, en dat de emancipatie van velen in onze samenleving en de wereld nog lang niet voltooid is. Oikos behandelt alle dimensies van dit streven naar verandering: de onderliggende ethiek, de analyse van de bestaande toestand, de ontwikkeling van alternatieven en de politieke strategie.

Gratis proefnummer

Wil je graag een gratis proefnummer ontvangen van Oikos? Dat kan! Vul op deze pagina jouw gegevens in en wij sturen jou het laatste Oikos nummer als gratis proefnummer op.