logo

Mensen maken de stad

Op zaterdag 23 februari was de Oikos-publicatie Mensen maken de stad onderwerp van gesprek op radio Klara in het programma Trio. Dirk Holemans sprak met architect en publicist Koen Van Synghel over de toekomst van onze steden. Je kan het gesprek hier herbeluisteren.

Maandag 25 februari ging ook de Radio 1-uitzending van het Vermeylenfonds over Mensen maken de stad. De uitzending is hier te herbeluisteren.

Meer info over het boek vind je hier. Bestellen kan door € 19,95 + € 4 verzendingskosten over te schrijven op het rekeningnr. 001-5987701-64 van Oikos vzw met als vermelding ‘Mensen maken de stad’.

Doneer

Wil je Oikos steunen als onafhankelijk platform? Dan kan door een bijdrage – groot of klein - te storten op BE29 0015 9877 0164 (BIC: GEBA BE BB) van Oikos vzw.

Over Oikos

Oikos wil een toonaangevend forum zijn voor de sociaal-ecologische tegenstroom. Oikos vertrekt vanuit de analyse dat het gangbare economische model ecologisch niet duurzaam is, en dat de emancipatie van velen in onze samenleving en de wereld nog lang niet voltooid is. Oikos behandelt alle dimensies van dit streven naar verandering: de onderliggende ethiek, de analyse van de bestaande toestand, de ontwikkeling van alternatieven en de politieke strategie.

Gratis proefnummer

Wil je graag een gratis proefnummer ontvangen van Oikos? Dat kan! Vul op deze pagina jouw gegevens in en wij sturen jou het laatste Oikos nummer als gratis proefnummer op.